Apie mus

Gedimino smuklė” jau 11-ti metai ruošia įvairius furšetus, banketus, vestuves ir kitas šventes nuo 10 iki 5000 svečių. Vidutiniškai, per dieną, įmonė surengia po vieną pobūvį. Maistą gimtadieniams, vestuvėms ir kitiems pobūviams „Gedimino smuklė” ruošia savo kavinių patalpose, taip pat ir užsakovų pasirinktose vietose nuo Vilniaus iki Nidos. Pobūvių organizatoriai turi viską, ko gali prireikti bet kokio pobūdžio pobūvį: nuo indų iki palapinių, organizuoti pobūvius lauko sąlygomis.
Gedimino smuklės” komanda su partneriais padeda suorganizuoti ir teminius vakarėlius ar vestuves, prezentacijas, kavos pertraukėles. Gali pasiūlyti muzikantus, kurie veda šventę ir groja.

Valgiaraštis

Šventinis valgiaraštis / meniu kiekvieną kartą sudaromas atsižvelgiant į šventės pobūdį ir užsakovų pageidavimus. Taip pat pateikiamas bendras „Gedimino smuklės” siūlomas valgiaraštis iš kurio labai paprasta pakoreguoti sudarytą valgiaraštį ar išsirinkti pageidaujamus užkandžius ar patiekalus. Maistas yra puošnus, todėl nereikalauja didelių išlaidų stalo papuošimui.

Kavinių ir salių nuoma

Gedimino smuklė švęsti kviečia trijų kavinių patalpose Vilniuje. Visos kavinės yra skirtingo interjero, vasara prie dviejų veikia lauko kavinės, čia įrengti staliukai ir skėčiai. Prie kavinių yra nemokamos mašinų stovėjimo aikštelės:

Įmonės pagrindinės veiklos :

  • Maitinimo paslaugos, dienos pietūs
  • Kavinės Vilniuje, banketinių salių nuoma, kavinės nuoma, pobūvių aptarnavimas bei indų nuoma
  • Išvažiuojamieji banketai, maistas furšetams, banketams, vestuvėms
  • Šventiniai patiekalai ir konditerija (tortai, pyragai) ir kulinarija
  • Gaminame mėsos, žuvies ir paukštienos patiekalus pagal užsakymus

Mūsų kavinės:

Kavinė Žirmūnuose Verkių 52, Vilnius, Vilniaus autobusų parko pastate
(banketai iki 60 žm,furšetai iki100 žm)

Kavinė Žirmūnų 139, Vilnius, šalia Žirmūnų Verslo Centro, dvi salės
(banketai iki 50 žm., furšetai iki 150 žm.)

Kontaktai:

+370 618 413 43 – Pobūvių užsakymui, informacija

e-mail: info@gediminosmukle.lt

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.